Forbrugerrådet Tænk Gældsrådgivning

Gratis hjælp til dig med gæld

Om Gældsrådgivningen

Socialt udsatte borgere kan få gratis og uvildig gældsrådgivning. Foto: Nicola Fasano

Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning tilbyder gratis og uvildig gældsrådgivning til mennesker med lav indkomst, en stor gæld eller et lavt rådighedsbeløb. 160 frivillige rådgivere hjælper med spørgsmål inden for økonomi og gæld.

Uvildig rådgivning baseret på frivillige

Forbrugerrådet Tænk er en uafhængig NGO, som tilbyder fortrolig, uvildig og gratis gældsrådgivning til socialt udsatte borgere. Formålet er at afhjælpe gældsproblemer og hjælpe med at få styr på privatøkonomien.

160 professionelle rådgivere hjælper med råd og vejledning, og siden Gældsrådgivningen åbnede i februar 2010 til medio 2015, har mere end 9.000 borgere fået rådgivning.

Uvildig rådgivning til socialt udsatte

Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning har stor succes med at hjælpe den store gruppe af mennesker, hvor gælden er blevet uoverskuelig og følgerne katastrofale.

Gældsrådgivningen henvender sig til særligt udsatte mennesker med lav indkomst, stor gæld og et lavt rådighedsbeløb. Indkomstgrundlaget for målgruppen er kontanthjælp, dagpenge/sygedagpenge, overførselsindkomst, lavtlønnede og pensionister.

6 rådgivningscentre landet over

Vores 6 rådgivningscentre er placeret i København, Odense, Esbjerg, Aalborg, Nykøbing Falster og Ringsted. Dertil kommer vores landsdækkende telefonrådgivning.

Økonomisk støttet af Social- og Integrationsministeriet

Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning er økonomisk støttet af Social- og Integrationsministeriet, der som del af satspuljemidlerne afsatte 16. mio. i perioden 2009-2012 og 40 mio. i perioden 2012-2016 til gratis og frivillig gældsrådgivning, hvor 11 organisationer i sidstnævnte periode har modtaget økonomisk støtte.

Presse

Pressevagt
Thor Seierø Mouritsen
Tlf. 25 88 20 16
E-mail: tsm@fbr.dk

Projektchef Gældsrådgivningen
Frederik Geise
Tlf. 41 11 66 00
E-mail: frg@fbr.dk

Fotos til download

Gældsrådgivning København:

Frivillige gældsrådgivere Thomas Andersen og Armin Ocuz. Foto: Nicola Fasano

Frivillige gældsrådgivere Lisbeth Hansen og Line Jeppesen. Foto: Nicola Fasano

Rådgivningssituation med logo på dør. Foto: Nicola Fasano