7 udendørs oplevelser der ikke koster kassen

7. september 2017

Udendørs aktiviteter behøver ikke slå bunden ud af budgettet. Læs, hvad du kan lave udenfor, som ikke flår dig og dine venner.

udendors_oplevelser_der_ikke_koster_kassen.jpg

Udendørs oplevelser der ikke koster kassen
Foto: Priscilla Du-Preez, Unsplash

Aktiviteter og oplevelser udenfor kan sagtens arrangeres, uden at det behøver at koste kassen. Læs her, hvad du kan kaste dig over.

  • Telttur.  Lån et telt, tag din ven i hånden og find en dejlig lysning, hvor I kan starte et bål – hvis det er tæt på noget vand, kan I fiske og måske fange aftensmaden, der kan ryge på bålet. Marsmallows til dessert er måske næsten det bedste. Husk at tjekke, om du har ret til at slå telt op.

  • Skovtur/picnic. Pak picnickurven, hop på cyklen og find den nærmeste skov. Nord for København ligger eksempelvis Dyrehaven. Her er der masser af flot natur og dyreliv. På den måde kan du nyde frokosten i det fri.

  • Cykeltur med vennerne. Start med at se cyklen efter, få pumpet dækkene og smør kæden. Brug for eksempel weekenden på en cykeltur til Møns Klint, hvis du bor på Sjælland. Det er en smuk oplevelse, og I får holdt figuren ved lige. Husk lappegrej og slanger – så sparer du en eventuel tur forbi cykelsmeden på vejen. Læs mere om naturoplevelser her.

  • Badetur.  Det er altid sjovt at bade med vennerne, og det kan gøres året rundt. Husk gerne at have et bål eller et sted I kan få varmen, hvis I vil vinterbade.

  • Fællestræning: Det kan være dyrt at have et medlemskab til fitness og svært at tage sig sammen til at komme af sted. Lav et træningsfællesskab, hvor I skiftes til at planlægge en udendørs træning. Det giver både sved på panden, motivation til at komme ud af døren og mulighed for at prøve forskellige sportsgrene.

  • Sanke: Det er efterår, og naturen bugner af mad. Så tag vennerne med ud og gå på rov i skoven eller i forældrenes baghave. Spis for eksempel æbler, som de er, eller kog dem til grød – så er der lækker topping til havregrøden og æblekage til hele vinteren. Det giver både både gratis mad og frisk luft. Få tips til at sanke her.

  • Find hemmelige steder i byen. Inviter dine venner på udflugt til steder, I ikke plejer at komme. Måske I aldrig har besøgt det lokale museum? Botanisk Have? Eller hvad med en cykeltur til Flyvergrillen i Kastrup?

Relaterede artikler