Weekendoplevelser på budget

22. september 2017

Hygge behøver ikke at koste kassen. Læs, hvordan du kan få gode oplevelser med vennerne uden røde tal på bundlinjen.

weekend_paa_budget.jpg

Weekendopplevelser på budget
Foto: Elevate, Unsplash

Weekendoplevelser kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men du kan sagtens lave aktiviteter med vennerne, der ikke slår bunden ud af budgettet. Vi har samlet nogle ideer.

  1. Restaurantbesøg for fattigrøve. Tilbud på restuarantbesøg er en god måde at komme ud at spise lidt billigere. Dealsites kan give dig tilbud fra udvalgte restauranter. Der er penge at spare, hvis I benytter sådan et i weekenden. Hygger I hjemme, er der også masser af aktiviteter, I kan lave indenfor.
  2. Film-marathon på sofaen. Streaming behøver ikke at koste et abonnement. I kan finde udvalgte film gratis på nettet. Udstyret med popcorn, frugt, kakao og et par varme tæpper - så er I klar til filmaften.
  3. Takeaway på den kloge måde . Madspild er et godt sted at starte, hvis du vil spare penge. Der findes forskellige apps til formålet. Flere steder kan du for eksempel få en billig boks takeaway, inden forretningen lukker - eller du kan få bagerens brød og kager til billige penge inden lukketid.
  4. Madklub med vennerne. Madlavning behøver ikke at være kedeligt. Et billigt alternativ er at samle vennerne derhjemme til en omgang fællesspisning. I kan skiftes til at lave mad, eller I kan lave et stort sammenskudsgilde.
  5. Comedy-oplevelser. Standup er en god mulighed for at få gode weekendoplevelser. Billetterne kan dog være dyre. Men billetter til testshows er ofte billigere. Nogle open mics er endda gratis.