Presse

presse.jpg

Presse
Foto: Getty Images, Presse

Økonomi- og Gældsrådgivningen og projekt 'Plus på kontoen' i Forbrugerrådet Tænk bidrager gerne med viden om og holdninger til gæld og gældsproblemer.

Pressekontakt

Thor Seierø Mouritsen, pressechef, Forbrugerrådet Tænk

Kontakt: tsm@fbr.dk - tlf.: 25 88 20 16

Lone Buchardt

Lone Buchardt er projektchef for Forbrugerrådet Tænks Økonomi- og gældsrådgivning og bestyrelsesmedlem af Vidensfunktionen. Hun udtaler sig om låntagning og gæld, behovet for gældsrådgivning, årsager og konsekvenser af gæld samt Forbrugerrådet Tænks konkrete erfaringer med at drive økonomi- og gældsrådgivning, borgernes økonomiske adfærd samt viden på området.


Kontakt: lob@fbr.dk – tlf.: 71 70 17 00

Laura Kirch Kirkegaard

Laura Kirch Kirkegaard er projektchef for partnerskabsprojektet 'Plus på kontoen' . Hun udtaler sig om unges økonomi, forbrugsmønstre, låntagning og økonomiske adfærd, samt om behovet for regulering af lånemarkedet.

Kontakt: lkk@fbr.dk – tlf.: 25 64 96 33

Morten Bruun Pedersen

Morten Bruun Pedersen er seniorøkonom i Forbrugerrådet Tænk og arbejder bredt med det finansielle område, herunder lån og overgældsætning. Han udtaler sig om forbrugerpolitik og regulering på det finansielle område herunder regulering i forhold til unges økonomi og gældsætning.

Kontakt: mbp@fbr.dk – tlf.: 77 41 77 26

Relaterede artikler

Den anden side

Film: Venskabet - Den anden side

Alene

Film og undervisningsmateriale: Alene

Om Forbrugerrådet Tænk Gæld

Om Forbrugerrådet Tænk Gæld

Plus på kontoen

Projekt Plus på kontoen