Sådan kan vi hjælpe med din økonomi

24. maj 2019

Økonomi- og gældsrådgivningen er klar til at hjælpe din økonomi på ret kurs. Vi tager udgangspunkt i dine behov og skaber sammen et overblik. Rådgivningen er gratis, uafhængig og til dig, der har lav indkomst, lavt rådighedsbeløb og gæld.

det_kan_vi_hjaelpe_med.jpg

Sådan kan vi hjælpe
Foto: Getty Images, Sådan kan vi hjælpe med din økonomi

Det kan vi hjælpe dig med

Bestil tid i vores økonomi- og gældsrådgivning. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan få rådgivning på telefon, online og ved personligt fremmøde. 

Læs mere og book tid her

Rådgivningen hjælper med at skabe overblik

På det første møde vil de frivillige rådgivere sætte sig sammen med dig og danne sig et overblik over din situation.

Du får hjælp til at skabe overblik over din gæld og til at udarbejde et budget. Rådgiverne hjælper dig også med at vurdere din betalingsevne. Og du får hjælp til at få lavet en afdragsplan, så du kan komme videre med dit liv.

Information om muligheder og rettigheder

Rådgiverne fortæller også om dine muligheder for at få eftergivet din gæld. De hjælper dig med at indgå nye aftaler med dine kreditorer. Og de viser dig, hvordan du etablerer en budgetkonto og tilmelder faste betalinger til Betalingsservice.
Information om dine rettigheder får du også. Det gælder rettigheder om gældsinddrivelse, fogedmøder og skyldnerregistre som RKI og Ribers.

3 ting, vi hjælper dig med:

 1. Kortlægning af din økonomiske situation

 2. Hjælp til at du kan komme videre

 3. Information om dine rettigheder

Relaterede artikler

Det kan - og kan du ikke - få hjælp til

 • Kortlægning af din økonomiske situation

  Vi hjælper ved at at danne overblik over gældens omfang, udarbejde et realistisk budget, vurdering af betalingsevne, giver råd til udarbejdelse af afdragsplan.

 • Dybdegående rådgivning vedrørende offentlige ydelser

  Vi gennemgår din økonomi, men en dybdegående rådgivning om hvilke offentlige ydelser du er evt. berettiget til, kan du tale med kommunen om.

 • Moms og erhvervsvirksomheder.

  Vi rådgiver ikke om spørgsmål vedrørende en aktiv virksomhed. Hvis du derimod har gæld fra en tidligere virksomhedskonkurs, kan vi godt hjælpe dig.

 • Rådgivning om skat

  Vi giver ikke rådgivning om skat ift. personalegoder, virksomheds- og selskabsskat, person- og aktionærbeskatning, moms, firmabil og lignende