Få hjælp fra en rådgiver

14. juli 2017

Gældsrådgivningen tilbyder gratis, uafhængig gældsrådgivning til dig med lav indkomst, lavt rådighedsbeløb og stor gæld. Vi hjælper dig med at få overblik over din økonomi, så du kan komme videre.

 

tal_med_en_raadgiver.jpg

Foto: Getty Images, Få hjælp af en rådgiver

Tal med en rådgiver

Gældsrådgivningen tilbyder gratis, uafhængig gældsrådgivning til dig med lav indkomst, lavt rådighedsbeløb og stor gæld. Vi tilbyder rådgivning over telefon, e-mail samt personlig rådgivning i et af vores 7 rådgivningscentre.

Har du brug for akut rådgivning – eller har du et enkelt spørgsmål - kan du ringe til vores telefonrådgivning. Telefon: 25 56 00 33.

Klik her for at se åbningstider.

Du kan også sende en e-mail med dine spørgsmål. Mailrådgivningen er til dig, der har et hurtigt spørgsmål, eller som ønsker at gøre os opmærksomme på noget i vores rådgivning. 

Vores mailadresse er gaeld-raad@fbr.dk

Har du derimod brug for at få overblik over og styr på hele din gældssituation, kan du få personlig rådgivning på et af vores rådgivningscentre. De ligger i København, Odense, Esbjerg, Kolding, Aalborg, Ringsted og Nykøbing-Falster.

Her mødes du med frivillige gældsrådgivere, som kan hjælpe dig med at kortlægge din økonomiske situation og komme videre.

Til det første møde, er det en stor hjælp for os - og dig selv - hvis vi kan danne os et overblik med det samme. Du kan dermed med fordel medbringe Nem-id, et budget, breve fra kreditorer og en oversigt over dine gældsposter. Men det er ikke noget krav.

 

Relaterede artikler