Gå til hovedindhold

Online rådgivning om økonomi og gæld

Online rådgivning er et godt valg til dig, der bor langt fra et af vores centre. Du møder din rådgiver på video og får hjælp til at håndtere din økonomi.

Hvordan booker du tid til online rådgivning?

For at få online rådgivning skal du udfylde vores formular og vælge online rådgivning. Derefter kontakter vi dig og aftaler en tid til første møde. Vi vil også spørge lidt ind til din situation.

Når du udfylder skemaet, må du meget gerne skrive, hvad du har brug for rådgivning til. På den måde hjælper du os til at hjælpe dig.

Det kan vi hjælpe dig med

Ved en online rådgivning kan du få hjælp til at få overblik over din økonomi og gæld, og hjælp til at udarbejde et realistisk budget og en plan, der kan hjælpe dig videre.

Rådgivningen er fortrolig, uvildig og gratis og foregår på en sikker forbindelse. 

Hvorfor vælge online rådgivning?

Hvis du ikke har mulighed for at møde personligt i rådgivningen, kan du få rådgivning online

Ved en online rådgivning vil du og din rådgiver kunne se hinanden på skærmen, hvilket giver et personligt og tillidsfuldt rum for samtalen. Hvis du bruger din computer kan du dele din skærm med rådgiveren. Det kan være en fordel, hvis du fx har brug for hjælp til at udfylde skemaer eller kontakte kreditorer.   

Du har også mulighed for at få rådgivning på telefon og ved personligt fremmøde i vores rådgivningscentre.

Hvordan foregår en online rådgivningssamtale?

Vi sender dig et link med en invitation til samtalen på mail, som du skal trykke på for at deltage. Herefter kobles du op til et online møde med din rådgiver, hvor I kan se hinanden på skærmen.

Hvis du bruger computer til samtalen, har du mulighed for at dele din skærm med rådgiveren, hvilket kan være en fordel, hvis du fx har brug for hjælp til at udfylde skemaer eller kontakte kreditorer.

Kræver det særligt udstyr at få rådgivning online?

Du skal have en computer, smartphone eller tablet med internet, kamera og mikrofon. Vi anbefaler, at du bruger computer, da det giver mulighed for skærmdeling undervejs i samtalen. 

Vi bruger programmet ’Microsoft Teams’, som sikrer, at samtalen foregår over en sikker forbindelse. Vi skal bruge din mailadresse, så vi kan sende dig invitation til samtalen i en mail. Det eneste, du skal gøre, er at åbne invitationen og klikke på 'Deltag i mødet'.  

Vi anbefaler, at du befinder dig et sted, hvor du kan være uforstyrret, mens vi taler sammen.

Kan flere deltage i samtalen?

Du kan godt have en bisidder med til samtalen. I kan sidde sammen eller hver for sig. Du kan videresende invitationen til mødet, hvis I ikke sidder sammen. 

Sådan får du online rådgivning

Udfyld skemaet og vælg 'online rådgivning'.

Derefter kontakter vi dig på telefon.

Vi vil spørge lidt ind til din situation og finde en tid til første rådgivning.   

Udfyld skemaet her

Andre muligheder for rådgivning

Du kan få personlig rådgivning om gæld og økonomi enten ved personligt fremmøde, online, over telefon eller ved at skrive et konkret spørgsmål på mail. 

Se vores rådgivningstilbud her