Online rådgivning om økonomi og gæld

25. april 2022

Book et online møde med en rådgiver og få hjælp til at håndtere din økonomi.

landing_laila_ok.jpg

Online gældsrådgivning
Vores frivillige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

I en online rådgivning møder du din rådgiver via et videomøde. Du får hjælp til at få overblik over din økonomi og gæld, og til at lægge en plan, der kan hjælpe dig videre. 

Rådgivningen er fortrolig, uvildig og gratis og foregår på en sikker forbindelse. 

Book rådgivning her

Spørgsmål og svar om online rådgivning

Hvorfor vælge online rådgivning?

Hvis du ikke har mulighed for at møde personligt i rådgivningen, kan du få rådgivning online via din computer, smartphone eller tablet.

Ved en online rådgivning vil du og din rådgiver kunne se hinanden på skærmen, hvilket giver et personligt og tillidsfuldt rum for samtalen. Hvis du bruger din computer kan du dele din skærm med rådgiveren. Det kan være en fordel, hvis du fx har brug for hjælp til at udfylde skemaer eller kontakte kreditorer.   

Du har også mulighed for at få rådgivning på telefon og ved personligt fremmøde i vores rådgivningscentre.

Læs mere om muligheder for økonomi- og gældsrådgivning her

Hvordan foregår en online rådgivningssamtale?

Vi sender dig et link med en invitation til samtalen på mail, som du skal trykke på for at deltage. Herefter kobles du op til et online møde med din rådgiver, hvor I kan se hinanden på skærmen.

Hvis du bruger computer til samtalen, har du mulighed for at dele din skærm med rådgiveren, hvilket kan være en fordel, hvis du fx har brug for hjælp til at udfylde skemaer eller kontakte kreditorer.

Samtalen er fortrolig og foregår på en sikker forbindelse. 

Du kan booke et møde ved at udfylde skemaet her og vælge 'Online rådgivning'. Vi kontakter dig og aftaler et tidspunkt for samtalen. 

Kræver det særligt udstyr at få rådgivning online?

Ja - du skal have en computer, smartphone eller tablet med internet, kamera og mikrofon. Vi anbefaler, at du bruger computer, da det giver mulighed for skærmdeling undervejs i samtalen. 

Vi bruger programmet ’Microsoft Teams’, som sikrer, at samtalen foregår over en sikker forbindelse. Vi skal bruge din mailadresse, så vi kan sende dig invitation til samtalen i en mail. Det eneste, du skal gøre, er at åbne invtitationen og klikke på 'Deltag i mødet'.  

Vi anbefaler, at du befinder dig et sted, hvor du kan være uforstyrret, mens vi taler sammen.

Kan flere deltage i samtalen?

Ja - du kan godt have en bisidder med til samtalen. I kan sidde sammen eller hver for sig. Du kan videresende invitationen til mødet, hvis I ikke sidder sammen. 

Relaterede artikler