Film: Venskabet & Den anden side

14. december 2018

Se kortfilmene 'Venskabet' og 'Venskabet - den anden side'. Filmene handler om en gruppe unge venner med fuld fart på livet. Vi kommer tæt på de følelser og dilemmaer, der opstår i vennegruppen, da den ene ven trækker sig fra vennegruppen uden at fortælle hvorfor.

den-anden-side-2.png

Den anden side
Foto fra kortfilmen Den anden side

'Venskabet – den anden side': En kortfilm af Cecilie McNair

I kortfilmen 'Venskabet - den anden side' møder vi Casper; en ung fyr som har problemer med at få økonomien til at hænge sammen. Casper har ikke fortalt nogen om sine problemer og har lukket sig inde i sin lejlighed alene. Vi kommer tæt på den sårbarhed og ensomhed, han oplever.

Filmen varer 7 minutter og er produceret i december 2018.

Filmen er instrueret af Cecilie McNair for Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden, som en del af den fælles indsats for at forebygge gældsproblemer blandt unge i Danmark.

'Venskabet': En kortfilm af Daniel Kragh-Jacobsen

I kortfilmen 'Venskabet' får vi et kig indenfor i nogle af de udfordringer, der følger med ungdomslivet. Det er en historie om, hvordan det føles, når økonomien sejler og hvor svært det kan være at tale om det i vennegruppen.

Filmen varer 9 minutter og er produceret i september 2018.

Filmen er instrueret af Daniel Kragh-Jacobsen for Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden, som en del af den fælles indsats for at forebygge gældsproblemer blandt unge i Danmark.

Relaterede artikler

Tal om din økonomi

Tal om din økonomi: Sådan gør du

En billig hverdag

En billig hverdag

Alene

Film: Alene