Gå til hovedindhold

Book gratis workshop om økonomi

Vil I starte en samtale om økonomi, penge og forbrug i jeres undervisning? Så book vores frivillige undervisere til en gratis økonomiworkshop for jeres elever. Workshoppen er for unge på praktiske og forberedende ungdomsuddannelser.

Book økonomiworkshop
Fotokredit: Horisontfotos.dk
En gruppe unge sidder i en kreds og løser opgaver.

Fotokredit: Horisontfotos.dk

Se, hvordan det foregår

Vores frivillige undervisere bruger oplæg, film og praktiske øvelser til at kickstarte en samtale med og mellem eleverne om deres forhold til økonomi, penge og forbrugsvaner.

Se video
Kort over Danmark hvor områderne omkring Esbjerg og København er fremhævede

Her kan vi komme ud 

Se på kortet, om vi har frivillige undervisere i nærheden af jer. Vi tilbyder lige nu workshops i nærheden af København og Esbjerg, og udvider løbende tilbuddet til flere dele af landet.

Hvis vi ikke er tæt på jer, så hold øje med siden her, eller skriv til os på ung-okonomi@fbrtg.dk.


Projektet er støttet af TrygFonden.

De praktiske detaljer 

Vi holder workshops for grupper a mindst 30 og maksimalt 60 elever. I må meget gerne samle et hold elever på tværs af både klasser/hold og skoler.

Workshoppen varer mellem to og tre timer.

Vi kommer med alle materialer og har blot brug for jeres hjælp til nogle praktiske ting. Det aftaler vi nærmere, når I har booket.

Tyvstart allerede nu

Hvis emnet er nyt for eleverne, har vi et par øvelser, I kan prøve, inden workshoppen. Materialerne kan også anvendes direkte i jeres egen undervisning.