Gå til hovedindhold

Pressekontakt

Forbrugerrådet Tænks Økonomi- og Gældsrådgivning og projekt 'Plus på kontoen' bidrager gerne med viden om og holdninger til gæld og gældsproblemer.

Jakob Steensen Nielsen

Presseansvarlig, Forbrugerrådet Tænk

Kontakt: jsn@fbr.dk - tlf.: 25 88 20 16

Morten Bruun Pedersen

Morten Bruun Pedersen er cheføkonom i Forbrugerrådet Tænk og arbejder bredt med det finansielle område, herunder lån og overgældsætning.

Han udtaler sig om forbrugerpolitik og regulering på det finansielle område herunder regulering i forhold til unges økonomi og gældsætning.

Kontakt: mbp@fbr.dk – tlf.: 27 15 74 35

Jacob Ruben Hansen

Jacob Ruben Hansen er økonom i Forbrugerrådet Tænk og arbejder bredt med det finansielle område med særligt fokus på forbrugslån og reguleringen heraf.

Han udtaler sig om forbrugerpolitik og regulering på det finansielle område, herunder regulering af forbrugslån, “køb nu, betal senere”-lån mm. på dansk og europæisk plan. Desuden udtaler han sig om om lånevaner i forbindelse med optag af “køb nu, betal senere”-lån samt udviklingen i unges økonomi under inflation.

Kontakt: jrh@fbr.dk - tlf: 41 94 79 04

Rapporter om gæld

Vil du vide mere om udviklingen i økonomi- og gældsproblemer i Danmark, ikke mindst med fokus på ungdomslivet, så se vores rapporter.