Gå til hovedindhold

Venskabet - den anden side

Se kortfilmen "Venskabet - den anden side". Filmen handler om Casper, som har rod i økonomien og har svært ved at fortælle vennerne, hvordan det står til. Vi kommer tæt på de følelser og dilemmaer, der opstår, når han trækker sig fra vennegruppen uden at fortælle, hvad det handler om.

"Venskabet – den anden side"

I kortfilmen "Venskabet - den anden side" møder vi Casper; en ung fyr som har problemer med at få økonomien til at hænge sammen. Casper har ikke fortalt nogen om sine problemer og har lukket sig inde i sin lejlighed alene. Vi kommer tæt på den sårbarhed og ensomhed, han oplever.

Filmen varer 7 minutter og er produceret i december 2018.

Filmen er instrueret af Cecilie McNair for Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden, som en del af den fælles indsats for at forebygge gældsproblemer blandt unge i Danmark.

Brug filmen i undervisningen

I filmen "Venskabet" oplever vi samme historie set fra vennernes perspektiv. Der er udviklet undervisningsmateriale til "Venskabet", og de to film kan med fordel ses i forlængelse af hinanden og anvendes sammen i undervisningen. Klik her for at læse mere om undervisningsmaterialet.

 

Ung kigger ulykkeligt på regninger